TRACK 1 TAT DUYURUSU

Track 1 TAT sınavı 4 Aralık 2021 Cumartesi günü Kuzey Kampüs A ve C bloklarda yapılacaktır.

TAT Sınavı:

• Low seviye sınıflar için 10:00’da
  • Medium& High seviye sınıflar için 12:00’da
  • Akşam grubu TH sınıfı için 18:00’da yapılacaktır.

TAT sınavı sınıf listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Listede sınıf isimleri ve sınava girecekleri sınav derslikleri belirtilmiştir. (Öğrencilerin birim ve seviye kodunu içeren sınıf isimlerini bilmeleri gerekmektedir. Örn: MED-L-101, EFT-M-103, vb.)

Optik formları eksiksiz doldurmak öğrencilerin sorumluluğundadır. Optik formu uygun şekilde doldurulmamış, kitapçık grubu işaretlenmemiş sınav kağıtları için itiraz kabul edilmeyecek olup, öğrencilerimizin sınav kağıtları ve optik formlarını eksiksiz doldurmaları önemle duyurulur.

6 Aralık Pazartesi günü ders yapılmayacaktır. Track 2 sınıf listeleri ve ders programları 6 Aralık Pazartesi akşamı dil okulu sitesinde duyurulacaktır.