4 Kasım Ek Kontenjan Öğrencileri İngilizce Muafiyet Sınav Sonuçları

4 Kasım 2021 ikinci ek yerleştirme öğrencileri İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Sınavda başarılı olan öğrencilerin hazırlık muafiyet işlemleri/notları, 5 Kasım Cuma öğleden sonra sisteme işlenecektir.

Sınav sonucu “speaking exam” olarak belirtilen öğrenciler, 5 Kasım Cuma günü saat 13:30’da Microsoft Teams platformunda online konuşma sınavına alınacaktır. Öğrencilerimizin, Medipol uzantılı mail adresleri ve Mebis şifreleri ile Teams platformuna giriş yapmaları gerekmektedir.

Sınav sonucunda İngilizce Hazırlık Programı’nda okuyacak öğrencilerimiz, sınıf ve program bilgilerini Kuzey Kampüs A blok giriş katında bulunan dilokulu sekreterliği ve planlama biriminden öğrenebilirler.