Track 4 Duyurusu

• 2019-2020 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Programı  MEAE ve SLET grupları TRACK 4 ders programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:
  • Microsoft Teams üzerinden yapılan uzaktan eğitime katılmak için, sadece medipol uzantılı öğrenci mail adreslerinin kullanılması gerekmektedir.
  • Microsoft Teams üzerinden yapılacak senkron dersler için sınıflar oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz sınıflarına danışmanları (advisor) tarafından 13.04.2020 Pazartesi gününe kadar eklenecektir. Teams üzerinden sınıflara eklenmek için öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. 13.04.2020 Pazartesi gününe kadar hiç bir sınıfa eklenmemiş öğrencilerin, MEAE grubu için Öğr.Gör. Selçuk BAYRAM ([email protected]) , SLET grubu için Öğr. Gör. Hasan Tansu DİNÇER([email protected]) ile iletişime geçmeleri rica olunur.
  • Her ders, belirtilen saatinde, sınıf ekiplerini içerisinde oluşturulmuş olan ders kanallarında yapılacaktır.
  • MEAE ve SLET grupları için ders saatleri aşağıdaki gibidir:

1.-2.ders: 09:00-10:30

3.-4.ders: 11:00-12:30

5.-6.ders: 13:30 – 15:00

• Senkron dersler belirtilen saatlerde başlayacaktır. Öğretim görevlileri dersin akışına göre, farklı zamanlarda ara verebilir ve dersi bitirilebilir. Bu sebeple ders süreleri blok şeklinde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin derslere başlangıç saatinde katılmalarını önemle rica ederiz.
  • Elde olmayan sebeplerle saatinde yapılamayan dersler, dersin öğretim görevlisi tarafından bilgilendirme yapılıp, mümkünse aynı gün içerisinde saat 15:00 dan sonra yapılacaktır.
  • İngilizce Hazırlık Programı Uzaktan Eğitim süresince yoklama alınmayacaktır. Öğrenciler, kaçırdıkları dersin kayıtlarına, ilgili dersin kanalından ulaşılabilecektir.
  • ESP dersleri asenkron olarak yapılacaktır. ESP dersleri için önümüzdeki hafta içerisinde (13-17.04.2020) Teams üzerinden ekip/kanallar oluşturulacak, dil okulu internet sitemizde ekip kodları ve videolar ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.
  • Öğrencilerimizin, öğretim görevlisi arkadaşların yönlendirme ve uyarılarına dikkat etmelerini ve uzaktan eğitim derslerinin akışını olumsuz yönde etkileyecek davranışlardan kaçınmalarını önemle rica ederiz.