Track 3 ve Track 4 Hakkında Bilgilendirme

Sevgili İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu öğrencileri;

COVID-19 Pandemisi sonucu olarak başlatılan uzaktan eğitim programımızla ilgili olarak, Track 3 ve Track 4 değerlendirme kriterlerinde değişiklikler yapılmıştır.

Track 3 ölçme değerlendirme yüzdelikleri, Mid-Track Exam (MTE) %50 , Proje %40 ve TA %10 olarak değiştirilmiştir.

Track 4 ölçme değerlendirme yüzdelikleri, Proje %60, Portfolyo %40 olarak değiştirilmiştir. Proje ve portfolyo detayları, dördüncü track başlangıcında sitemizden duyurulacaktır.

Verilen aranın son bulması ve üniversitenin sınıf içi eğitimine geri dönmesi durumunda, öğrencilerimiz yıl sonu genel sınavına davet edilebileceklerdir.

Track 4 derslerimiz, 13.04.2020 Pazartesi günü, senkron (canlı) olarak başlayacaktır. Dördüncü track için öğrencilerimizin sınıflarında bir değişiklik yapılmamıştır. Ancak ders programlarında bazı değişiklikler yapılacaktır. Track 4 ders programlarımız, Teams üzerindeki sınıflarımız ve ders işleyişi ile ilgili detaylar, önümüzdeki hafta (6.04-10.04.2020) sitemizden duyurulacaktır.

Uzaktan eğitim süresince devamsızlık kaydı tutulmayacaktır. Öğrencilerimiz kaçırdıkları derslerin kayıtlarını istedikleri zaman izleyebilecektir.

İnternet erişimi olmayan ve hiçbir şekilde online derslere ulaşamayan öğrencilerimize eğitimlerini dondurma hakkı tanınmıştır. (süre kayıplarını göze almaları kaydı ile) (Kayıt dondurma işlemleri Hazırlık Programında yapılmamaktadır. Bunun için İlgili Fakülte sekreterliği ile iletişime geçiniz.)

Tüm öğrencilerimizin, kendilerinin ve yakınlarının sağlığını gözeterek, yetkililerce belirtilen tedbirlere uymalarını ve uzaktan eğitim derslerini takip etmelerini önemle rica ederiz.