UZAKTAN EĞİTİM

Sevgili İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ, Dilokulu öğrencileri;

Dünya genelinde eğitim de dahil bir çok alanı sekteye uğratan COVID-19 virüsü pandemisi süresince, derslerimizi devam ettireceğimiz uzaktan eğitim platformu bilgileri şöyledir:

Öğrencilerimiz İstanbul Medipol Üniversitesi Web Sayfasında onlara verilen talimatları takip ederek Microsoft Teams’e erişim sağlamalıdırlar. Bilgi için: https://www.medipol.edu.tr/universite/genel-sekreterlik/destek-hizmetleri-dairesi/duyurular/muzem-ogrenci-duyurusu

Öğrencilerimiz Microsoft Teams kullanıcılarını aktive ettikten sonra aşağıda belirtilen kodlarla (join or create a team) i tıklayarak Teamlerine (derslerine) katılabilirler, tabloda belirtilen günler içinde yüklenecek ders kayıtlarını izleyebilirler.

Aşağıda belirtilen program tarihleri süresince, dersler canlı (senkron) olarak yapılmayacaktır. Öğrencilerimiz, ilgili ders ekiplerinden, programda belirtilen tarihe kadar yüklenecek ders kayıtlarını asenkron olarak izleyebilirler. Paylaşılan ders kayıtları ekip bildirimleri genel sayfasına düşmektedir. Ayrıca aynı ders linkleri, en kısa sürede, ilgili ekibin ders materyallerinde “Links” dosyası içinde paylaşılacaktır.

Kullanıcıları ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimiz çözüm için [email protected] adresine email yoluyla iletişime geçebilirler.

Programlar MEAE ve SLET grubu öğrencileri için ortaktır.