Dil Okulu Uzaktan Eğitim

Değerli hazırlık programı öğrencilerimiz,

YÖK başkanlığından yapılan güncel açıklamaya istinaden İstanbul Medipol Üniversitesi teknik altyapısını kullanarak öğrencilerimize ara verilen bu dönemde 23 Mart 2020 tarihinden itibaren hazırlık İngilizce programı dersleri için uzaktan eğitim desteği planlamış olup YÖK onayı alınır alınmaz dersler başlatılacaktır.

Derslerimiz 23 Mart tarihinde başlayacak olup ders saatlerinde son ana kadar yapılabilecek değişiklik ihtimaline karşı 22 Mart akşamına kadar kesin ders saatleri ve haftalık ders programları Dilokulu web sitesinden duyurulacaktır.

Program 3. Track için planmış olan her üç seviyeyi (LOW, MEDIUM, HIGH) kapsayacaktır.

Dersler “Microsoft teams” altyapısı üzerinden yapılacak olup uygun alan yaratılabildiğince MEBİS ortamında da depolanacak olup öğrencilerimiz online dersleri kaçırmaları halinde MEBİS üzerinden de erişim olanağı bulacaklardır.

Öğrencilerimizin “Microsoft teams” platformuna erişimi için navigasyon/teknik bilgi ayrıca web sitemizden sağlanacaktır.

Projeler:

-Sunumlar videoya çekilecek diğer dokümanlar soft copy olarak teslim edilecek

Portfoliolar:

-5. Hafta sonuna kadar olan tasklar değerlendirilecek.

TAT sınavı:

-Normal tarihinde yapılacak.

TA notları:

-Online homework değerlendirilecek.

Sağlık dileklerimizle

İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu Yönetimi.