3. Track Sınıf Listeleri ve Ders Programları

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi 3. dilim itibariyle, MEAE grubu dersleri saat 13:30’da , SLET grubu dersleri saat 08:00’da başlayacktır.

MEAE grubu ESP dersleri pazartesi günleri ilk dört saat, farklı sınıflarda yapılacaktır. ESP derslerinden sonra öğrencilerimiz kendi dersliklerinde eğitime devam edecektir. Sadece EDU grubu öğrencileri ESP derslerini kendi sınıflarında işleyecektir.

TRACk 3 MEAE Sınfı listeleri, haftalık ders programları ve ESP sınıf listelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:
TR3.MEAE WEEKLY SCHEDULES
TR3 MEAE ESP CLASSROOM ANNOUNCEMENT
TRE MEAE CLASSROOM LISTS ANNOUNCEMENT

SLET grubu ESP dersleri farklı gün ve saatlerdedir. Sınıf listeleri duyurusunda, öğrencilerimizin hangi, sınıfta olduğu belirtilmiştir.
TRACk 3 SLET Sınfı listeleri, haftalık ders programları ve ESP sınıf listelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:
TR3 SLET WEEKLY SCHEDULES
TR3 SLET CLASSROOM LISTS