Sosyal Bilimler Birimi – Demo Dersler

Sosyal Bilimler Birimi, öğrencilerinin İngilizcenin önemini kavramalarını sağlamak, bölümlerdeki derslerde İngilizce kullanımı hakkında öğrencilere örnek sağlamak amacıyla, Medipol Üniversitesi, bölüm hocaları ve dil okulu öğrencilerini bir araya getirdi. Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Sağlık Yönetimi Bölümü’nden hocalarımız, dil okulundan SS bölümünün öğrencileri ile buluşarak onları bölümlerine devam etmeye başladıklarında herhangi bir dil kaynaklı sorun yaşamamaları için İngilizceyi etkili bir biçimde çalışmaları için motive etti. Toplantıya katılan öğrenciler bölümleriyle alakalı sorularını bölüm hocalarına yöneltti. Bir demo ders ve karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerlemiş olan toplantıların ardından bölüm hocaları, öğrenciler ve de hazırlık hocaları pozitif geri bildirimler verdi. Bölüm hocaları öğrencileri çok istekli bulduklarına sevindiklerini belirttiler. Öğrenciler hazırlık okulundaki hocalarına toplantının onlar için çok motive edici olduğunu ve İngilizcenin bölümler için ne kadar kritik bir öneme sahip olduğunu anladıklarını ifade etti. Hazırlık hocaları ise bu toplantıların etkisinin öğrencilerin ders içi performansına yansıdığını dile getirdi.