2. SEVİYE TESPİT SONRASI SEVİYE DUYURUSU

Sevgili Dil Okulu öğrencileri;

Yapılan ikinci seviye tespit sınavı sonrası oluşan gruplar ektedir. Eğer iki seviye tespit sınavına da girmemiş iseniz seviyeniz A1 olacaktır. Eğer listelerde adınızı bulamıyor iseniz sabah grupları için Hasan Tansu Dinçer (A Blok 102), öğle grupları için de Selçuk Bayram (G Blok 224) hocalarınıza başvurunuz.

Öğrencilerimiz 21.09.2017 ve 22.09.2017 Perşembe ve Cuma günleri aynı sınıf ve programlarına devam edecek olup, ikinci hafta sınıfları ve programları aşağıdaki listelere göre 25.09.2017 tarihinden geçerli olmaz üzere yeniden düzenlenecektir.

MED-ENARC-APT-EDU2. SEVİYE BELİRLEME SONUCU GRUP VE SEVİYELER (SABAH GRUBU)

SS-EFT-LAW GRUBU 2. SEVİYE BELİRLEME SONUCU GRUP VE SEVİYELER (ÖĞLE GRUBU)

6 Comments:

1. Sinif seviyem burda farkli

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, sınıf, seviye ve adınızı yazarsanız size muhtemelen yardımcı olabiliriz.

2. hasan baydar

Ben a2 kitapları için adımı yazdırıp parayı vermiştim ama şu an b1 olarak görünüyor tekrar gidip söylemem mi gerekiyor yoksa kendileri düzeltecekler mi?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, yeni açılan B1 seviyemiz bulunmamaktadır. Lütfen kaynağınızı kontrol ediniz.

• hasan baydar

şu an geçerli olan sınıf listesinde a2 yazıyor ancak sınav puanımın yanında b1 yazıyor. iki kaynak da bu siteden yayınlandı.

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, listelerimizde puan yayınlamadık ve B1 seviye bulunmamaktadır. Lütfen baktığınız listeyi belirtiniz.