DİL OKULU ÖĞRENCİLERİ 20.09.2017-ÇARŞAMBA SEMİNER PROGRAMI DUYURUSU

20.09.2017 Çarşamba Günü İngilizce Hazırlık Programı öğrencileri için Güney Kampüs konferans salonunda Amerika’da Dil Eğitimi Semineri yapılacaktır.

Sabah grubu öğrencileri için oturum 11:30’da,

Öğleden sonra grubu öğrencileri için 13:30’da başlayacaktır.

Başlangıç saatinden 15 dakika önce seminer salonunda hazır olunması gerekmektedir. Seminer için yoklama alınacaktır. Bu sebeple seminere katılmanız önemle rica olunur.

ÖNEMLİ!:

Seminere katılım dışında ders yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin bu süreyi kitaplarını temin etmek için kullanmaları gerekmektedir. Kitap standları G blok Dil Okulu binasındadır. Kitapların temini önemle rica olunur.

6 Comments:

1. kitapların orjinal olması gerekli mi? Yayınevinden başka bi yerde kitapları temin edebilir miyiz? Ve kitaplar geçen senekiyle aynı mı?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, kitaplarımızın orijinalliği bizim için önemlidir. Zira kopya kitap öncelikle bir suçtur ve kitabı hazırlayanlardan emek hırsızlığıdır. Bu yılki kitaplarımız hem geçen yıldan tamamen farklıdır, hem de bölümden bölüme farklılık göstermektedir. Bu nedenle önceki yıllardan kullanılmış yazılı cevaplı kitapları da kullanma imkanınız bulunmamaktadır. Kitapları orijinal olması şartıyla başka yerden de tedarik edebilirsiniz ama şu an aldığınız fiyatın çok daha üstünde olacaktır.

2. Medipol Üniversitesi öğrencisi olmayan biri seminere katılabilir mi ?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, seminerimiz yalnız Medipol Üniversitesi Hazırlık Programı öğrencileri içindir.

3. Merhaba,

Yeğenim sizin okulunuzda okuyor. Bu sene İngilizce hazırlıkta okuyacak. Kİtaplarını almak için bugün son gün denmiş. Aile üyelerinin hepsi çalışıyor. Uzaktan ödeme şekli yok mu? Nasıl yardımcı olabilirsiniz bu konuda?