MUAFİYET 3. AŞAMA DUYURU

13.09.2017 tarihli İkinci aşama İngilizce Muafiyet Sınavlarına katılan öğrencilerimizin dikkatine:

15.09.2017 tarihli üçüncü aşama Speaking Sınavı saat 09.00’da başlayacaktır ve İkinci aşama sınavına giren bütün öğrencilerimizin katılması gerekmektedir. Aşağıda Öğrencilerimiz sınava girecekleri sınıfları ve mülakaata alınacakları tahmini saatleri bulabilirler.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA ÖĞRENCİ LİSTELERİ

İkinci aşamaya (Phase 2) sınavına girip de listede ismini bulamayan öğrencilerimizin 3. Aşama sınavı için aynı tarihte saat 09.00 Medipol Üniversitesi G BLOK’ta hazır bulunmaları gerekmektedir. G Blok’ta sınava girecek öğrencilerimizin listesi:

phase3ekliste

14 Comments:

1. Hazirlik ders programi ne zaman belki olucak

• H. Tansu DİNÇER

Hazırlık ders programları Pazartesi günü ders başladığında duyurulacaktır.

2. 2.aşama sınav sonuçları ne zaman belli olacak acaba?

• H. Tansu DİNÇER

ikinci aşama sonuçları üçüncü aşama sınavı ile bütünleşik oldukları için bugün (15.09.2017) gün içinde duyurulacaktır.

3. Peki hazırlık dersleri için saat kaçta gelmemiş gerek pazartesi

• H. Tansu DİNÇER

Sorunuzun cevabı ders programlarıyla beraber sitemizden duyuru olarak bildirilecek.

4. Peki hazırlık dersleri için saat kaçta gelmemiz gerek pazartesi

• H. Tansu DİNÇER

Bu sorununun cevabı bölümünüze göre değişiklik gösteriyor. Bununla alakalı bölüm bölümduyuru yapılacaktır.

5. Tahmini sınav saati sırasından yarım saat önce gelsek yeterli olur mu yoksa herkes 9da okulda mı olmak zorunda?

• H. Tansu DİNÇER

Sizin için belirtilen sınav saati tahminidir. Bu yüzden eğer sınava gelmeyen öğrenciler olursa sınav saatiniz erkene alınabilir.

6. Ayberk Hoşyiğit

Öğrenci giriş kimlik kartlarını ne zaman temin edeceğiz acaba ?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, öğrenci kimlik kartları için öğrenci işleri ile iletişime geçiniz.

7. Ben yös ile yerleştim TC vatandaşıyım. türkçe muafiyete girmedim; girmeme gerek varmıydı?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, bu sorunuz için lütfen uluslarası ofis ile bağlantıya geçiniz.