MUAFİYET SINAV DUYURUSU

ÖNEMLİ DUYURU:
BÖLÜMÜNDE HAZIRLIK ZORUNLULUĞU OLAN VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK OKUMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;
İMÜ HAZIRLIK PROGRAMI 2017-2018 SEVİYE BELİRLEME VE HAZIRLIK SINIFI MUAFİYET SINAVLARI
HAZIRLIK BÖLÜMÜNE KAYITLI OLAN/İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK EĞİTİMİ TERCİH ETMİŞ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!
HAZIRLIK SINIFI SEVİYE TESPİT VE MUAFİYET SINAVLARI BİRARADA 3 BASAMAK HALİNDE UYGULANACAKTIR. BUNA GÖRE
13 EYLÜL 2017

SAAT 09:00’DA 1. AŞAMA/ PHASE I – SEVİYE TESPİT SINAVI VE MUAFİYET SINAVINA HAK KAZANMA  (TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN GİRMESİ GEREKMEKTEDİR.)
                 SAAT 14:00’TE  2. AŞAMA / PHASE II– HAZIRLIK SINIFI MUAFİYET SINAVI YAZILI KISIM
VE
15 EYLÜL 2017
                   SAAT 09:00’DA 3. AŞAMA/PHASE III– HAZIRLIK SINIFI MUAFİYET SINAVI SÖZLÜ KISIM
OLMAK ÜZERE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
TÜM HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZİN İLK AŞAMAYA KATILMALARI GEREKMEKTEDİR. İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ AŞAMAYA İLK AŞAMADAN 70 VE ÜZERİ ALANLAR KATILABİLECEKTİR. GEÇEN YILDAN KALAN ÖĞRENCİLER BİRİNCİ AŞAMA (PHASE 1) SINAVNA GİRMEYECEK OLUP, SADECE 2. AŞAMA SINAVINA GİRECEKLERDİR.

16 Comments:

1. Sınav hangi kampüs ve binada olucak?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, sınav KAVACIK, KUZEY KAMPÜSÜMÜZDE A VE C BLOKLARDA GERÇEKLEŞECEK. SINAVDAN BİR GÜN ÖNCE SINIF LİSTELERİ DUYURULACAKTIR.

2. Hocam iyi günler, sınava gireceğimiz sınıflar ne zaman açıklanır ve girereken okul kartı gerekli mi?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, SINAV KAVACIK, KUZEY KAMPÜSÜMÜZDE A VE C BLOKLARDA GERÇEKLEŞECEK. SINAVDAN BİR GÜN ÖNCE SINIF LİSTELERİ DUYURULACAKTIR.

3. Merhaba ben 70 in üstünde alsam bile hazırlık okumak istiyorum yine de 2. Aşamaya girmem gerekir mi ?

4. Merhabalar 1. Aşama sınavının sonuçları ne zaman açıklanır ?

• H. Tansu DİNÇER

Şu anda sonuçların yayınlanması üzerine çalışmaktayız. En geç 14.30’da listeler yayınlanmış olacaktır.

5. Merhaba
    Ben sınava girdim fakat listelerde ismim yok sonucumu nerden öğrenebilirim?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, eğer ikinci listede adınız bulunmuyorsa, Phase 1’dan başarısız olduğunuz anlamına gelir. Eğer başka bir listeden bahsediyorsanız lütfen Dil okulu sekreterliğine ulaşınız.

6. Hocam iyi günler, bana kayıt olurken kullanıcı adı ve şifre verdiler ders seçimi yapıcaksın dediler bana muafiyet sınavı bilgisini vermediler bende sınava giremedim ne yapabilirim ?

7. hanife kansu

Merhaba,
    Uygulamali ingilizce ve çevirmenlikcevirmenlik,
    Ikinci öğretim hazırlık sınıfı saat kaçta başlıyor?
    Kacta bitiyor? Kitapları ne zaman alacağız?
    Bilgi verir misiniz? Pls
    Teşekkürler

• H. Tansu DİNÇER

Bu sorularınızın cevabı için lütfen Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik bölümüne ulaşınız.

8. İyi günler ben ek tercihlerden girdim bölüme sınavı kaçırdım yani haliyle ne yapmam gerekiyor hiçbirşeyde adım yok hangi saatte gelicem?

• H. Tansu DİNÇER

Merhabalar, ek yerleştirmeyle gelenler Çarşamba günü saat 14.00’te G Blok Dil okulunda muafiyet sınavına alınacaklar.